Upp och ner

Det var ett tag sen och jag måste verkligen börja bli bättre på att skriva här! Men som jag har sagt innan har det varit lite upp och ner och för tillfället mår jag väl inget vidare. Jag har beslutat mig för att byta familj och är väldigt säker på att familjen kände likadant. Jag måste ta mig igenom den här tiden, men ibland känner jag bara för att sätta mig på första bästa flyg och åka hem! Men det ska jag inte göra.

Igår var jag och Emilie på halloween party hos en som var nanny i den familjen hon är aupair i nu. Var väldigt trött men det var ändå roligt, att klä ut sig och komma iväg och träffa lite folk :) Emilie sov över hos mig och vi tog lite sovmorgon sen åkte vi till twinpeaks, den högsta punkten i San francisco och utsikt över hela stan, jättefint! Åkte hem och skypade lite med mamma och pappa och sen åkte jag in till city gick runt lite och åt frozen yougurt, väldigt gott! Sen satt jag i gallerian och kollade på människor, väldigt roligt hur folk går och vilken klädstil alla har haha. Sen mötte jag upp några andra aupairer och gick till donken. Kom hem för ett litet tag sen. När jag åkte hem såg jag hur många som helst som hade klätt ut sig, jätteroligt att se!

PUSSOKRAM!! SAKNAR ER <3


Förra helgen-Påväg till Erica i novato


Förra helgen


Förra helgen- Gick en liten promenad i Ericas område


Förra helgen


Förra helgen- Mari och Erica utanför svenska kyrkan


Förra helgen


Denna helg-Twin peaks, fantastisk utsikt


Denna helg


Denna helg


Denna helg- ännu en hoppbild ;)


Denna helg- Frozen yougurt, väldigt gott!

länge sen

Hej nu va det länge sen!
Det har hänt väldigt mkt och har inte riktigt orkat uppdatera här...men förhoppningsvis kommer det bli ändring på det nu!
Förra helgen var jag Emilie och Elin i Santa cruz. Vi åkte längs med Highway 1, underbar  utsikt! Vi sov över i Santa cruz, sen på söndagen åkte vi vidare till Gilroy outlet för att kolla efter converse. Men jag köpte inga. Efter det åkte vi till IKEA i palo alto. Men det var inge bra för alla längtade typ hem efter det haha.

Veckan som har gått har varit typ som vanligt. Men har hänt lite andra saker, som jag kommer berätta om snart!
Nu ihelgen har jag varit helt ledig. Så slutade fredag kl 12 och åkte då in till svenksa kyrkan, det var roligt. Sen åkte jag med färjan över till larkspur och satt och vänta tills Erica och Boba, en annan aupair, kom och hämta mig. Sov över hos Erica och sen på lördagen så gick vi runt i hennes område lite och sen åkte vi med några till in and out och åt, väldigt bra burgare faktiskt! Sen åkte vi till ett ställe som heter bon air och åt ben and jerry's :) Sen åkte dem och jag mötte Mari som jag skulle sova hos till söndagen, alltså idag. Idag åkte vi in till SF och gick runt lite, satte oss i en park med lite snack och sånt, för att sedan gå till svenska kyrkan och baka cupcakes. Det var trevligt :) Sen stanna jag kvar och pratade med Carina lite...haha sen åkte jag med henne på ett litet äventyr, till nån som behövde hjälp. Hon skjutsade hem mig och nu sitter jag här.

PUSSOKRAM <3




Highway1


Highway1


Highway 1


Highway 1



Frukost!!

fredag

Det här inlägget blir lite tråkigt! Den här veckan har varit väldigt upp och ner...Men ser framemot imorgon!! Då ska jag Emilie och Elin åka på en liten roadtrip!! Först till palo alto-ikea, santa cruz och sen gilroy outlet. och vi tänkte åka highway 1 ner, tydligen hur fint somhelst :) Vi ska sova i santa cruz, så vi blir borta hela helgen.

Veckan somsagt har varit lite upp och ner! men det blir väl bättre hoppas jag...Sen har jag blivit förkyld också..haha nu klagar jag bara! Men vädret i slutet av veckan har varit superduperbra:)

SAKNAR ER DÄRHEMMA!!! pussokram!!




detta var några saker vi sysslade med i veckan :)


söndag

Jaa nu e det söndag igen! veckorna rusar verkligen förbi.
Den här veckan har känts upp och ner, det är väldigt svårt att komma till en annan familj som man inte känner och bo där. Men troligtvis blir det bättre och bättre ju längre tid jag har varit här! Har ju faktiskt bara varit här i 7 veckor.

Igår iaf följde jag med värdpappan till mataffären, han skulle visa mig massa saker som jag kunde köpa. Eftersom jag har som uppgift en gång i veckan att handla mat, inte mkt, men det som behövs. Det gick bra :) Sen åkte vi hem och fixade iordning till S fördelsedagsparty som hade temat TWISTER. Väldigt roligt att vara med på ett amerikanskt födelsedagskalas. på kvällen åkte jag in till fishermans warf och träffade några aupairer där. Vi åt på nåt ställe, kommer inte ihåg vad det hette haha.

Idag sov jag till typ halv 10 tror jag. Nu sitter jag här och kollar runt lite på nätet, ska läsa min bok och sen kanske gå en sväng till gymmet.
Ikväll e det kalas för S med släkten.

Pussokram!!






Kändis

orkar inte riktigt skriva så mycket just nu! Tar det någon annan dag.

Men måste bara säga att igår när jag var på aupairmötet och jag, Terese och Carina stod och pratade så såg jag Chris Colfer från Glee. haha sen försökte jag och Terese att springa före honom så att hon också kunde se, men det gick inte så bra. Så nu har jag sett en kändis i USA haha.


Chris Colfer

I love you

haha Jaa H kan vara väldigt gullig :) Hon skrev just ett brev till mig, väldigt söt!


H: " I love you but if I say something mean I'm jokeing."

och sen kom hon en gång till ( hon kom efter att jag lagt in den andra idatorn, så orkarde inte ta kort på den andra;) )

H" If I say something bad maybe I wont jokeing"

i morse var jag inte alls på humör och ville inte jobba. i stort sätt har denna dag ändå varit bra! I slutet av dagen gick det jättebra :) jag lagade lasange(frusen) och blomkål med smält ost på. Det var faktiskt väldigt gott, det måste ni testa! Vi var förresten och köpte present till H's kompis idag..det var faktiskt lite roligt att göra nåt annorlunda :)

Men idag är det första gången det regnar. Okej, det har varit dimma men nu var det ösregn! inte så roligt. När det är dimma blir man ju inte blöt iaf haha

Saknar er därhemma! Pussokram!

Bilder forts.





















hej

jaha nu har en till helg rusat förbi!! känner att tiden går lite för snabbt haha

Okej den här helgen har varit väldigt bra :)

I fredags kväll var jag och Erica i svenska kyrkan på student och aupair middag, det var trevligt! Men det var väldigt många haha typ 75 personer, de flesta norrmän.
Vi åt norsk mat och pratade. Sen sov Erica över hos mig eftersom hon inte skulle kunna ta sig hem.

På lördagen åkte hon hem och jag skulle åka på picknick med familjen. De träffade sina kompisar och jag kände mig lite utanför eftersom jag inte kände nån så bra! Så när jag e ledig senare ska jag träffa mina kompisar istället, känner att jag ändå kommer lära känna familjen bra :D Men där vi hade picknick var jättefint!! Det fanns en marina där, jag längtar så mkt till skärgården i sverige!!! Sen åkte vi hem för att sedan åka till mormorn. Jag tog cykeln eftersom de andra skulle åka på olika saker efter. Det gick bra och väldigt skönt att cykla måste jag säga! Tog cyklen hem sen och var hemma själv, också väldigt skönt haha. Sen pratade jag med Lea, saknar henne jättemkt! Tur att skype finns.

Söndag, idag, gick upp ganska tidigt. Åt inte pannkakor till frukost idag haha känner att det får bli stop med det. Sen pratade jag med camilla, anna och mamma och pappa!! Jätteroligt! Sen åkte jag in till city för att möta upp några andra aupairer. Först mötte jag Veronica, vi gick runt och shoppade lite, eller jag hittade inget haha. Men sen gick vi iaf till ferry building och mötte Erica där. Vi gick vidare till Pier 39 och sen till Lombard street. Sen gick vi och mötte några till vid cheesecake factory! Än en gång, de har sjuuuukt goda cheesecakes!!!

Efter vi varit där gick jag och Emilie och shoppade lite på forever 21. Sen åkte jag hem och nu ska jag snart läsa min bok och sova :)

Pussokram!! Gonatt






The bay bridge


Ferry building





Lägger upp fler bilder imorgon :)


RSS 2.0