Från början

Hej och hå!


Nu tänkte jag berätta lite om hur hela aupair-resan drog igång.

Allt började den 4 mars i år. Det var då jag skickade in en intresseanmälan till STS aupair. Okej, det började egentligen inte då, för jag har tänkt väldigt länge på att jag vill åka iväg som aupair. Men det var det datumet som allt började på riktigt :)


Den 24 mars bekräftade jag min intresseanmälan, och det var då allt drog igång. Jag fick ett samtal kort efter att jag bekräftat anmälan, då vi bokade en dag för intervju. Innan intervjun skulle jag fixat alla papper som skulle skickas iväg för godkännande plus att jag också skulle göra det mesta färdigt på mitt ”aupairroom”.


Den 7 april var jag på intervju hos en från STS. Hon hade själv varit aupair några år tidigare. Vi pratade i kanske en och en haltimme. Hon ställde massa frågor och så gick vi igenom så att jag hade alla papper med mig.


Den 21 april var jag helt färdig med mitt ”aupairroom” och min ansökan skickades till USA för godkännande där.


Den 4 maj blev ansökan godkänd!


Den 25 maj är det klart, jag har blivit matchad med en familj från San Francisco! Det har inte varit helt lätt att få en familj. Men efter intervjuer med 5 familjer på 3 veckor så har jag äntligen matchat med en familj och det är så otroligt skönt!! Familjen som jag ska åka till verkar vara jättehärlig :)!!


Så den 22 augusti åker jag till USA för att bo där i ett år!!


//Elli

Första inlägget

Ja, då hade jag tänkt att börja blogga!

Jag ska blogga om mitt år som aupair i en familj som bor i San francisco. Framförallt bloggar jag för att familj och vänner ska kunna läsa om hur jag har det på andra sidan jorden! Jag ska berätta hur alla förberedelser har gått till och senare, som jag skrev, om mitt liv i San francisco.

// Elli

RSS 2.0